Monday, November 05, 2012

new born


assalamualaikum w.b.t

petang semalam tibe2 rase nak bukak blog ni yang dan berbulan-bulan tak updates.kemalasan melampau mase dekat matrik dulu sebab buzy lah sangat study.(bajet je.haha)

so now,rase mcm nak start menulis balik.berada di negeri di bawah bayu ini membuatkan rase mcm sunyi kdg2.tetapi salah satu semangat yang mendorong aku utk kembali menulis adalah disebabkan insan ini..

NURUL 'AFIFAH BINTI SIDEK

syukran,sahabat!!hehe.i'm not going to make a long essay or whatever.juz to make a short briefing for me to start writing..:)

but i just wanna tell you guys,that i'm now officially further my degree at ------------------>
  
UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

PHYSIC WITH ELECTRONIC



okeyh,i'm off to math tutorial..


2 comments:

~i'm the flying birds~ said...

OhoOO... slamat study dsane... o.O...

Dato' Dr. Nurul 'Afifah :) said...

Salaam..

Mizah! Apsal kita baru perasan post ni!haha rindu laa..mizah rajin2 la update belog...nak tau pkembangan.hehe